Despre T&C'n Business

Vrei sa afli mai multe despre cum este sa fii un manager profesionist sau/si sa iti conduci propria afacere? T&C’n Business este raspunsul la ceea ce cauti.

Imi doresc ca toate resursele pe care le vei descoperi aici sa fie o sursa de inspriatie pentru modelele pe care tu insuti le vei aplica in activitatea ta profesionala ca manager.

Serviciile de training si consultanta iti ofera, pe baza unor modele de buna practica, solutii pe care sa le poti folosi in rezolvarea situatiilor cu care te confrunti.

Sper ca T&C’n Business sa iti starneasca interesul si te invit cu drag sa descoperi ceea ce iti este necesar pentru a deveni un manager profesionist in domeniul in care activezi !

 
Ruxandra Enache.jpg

Despre mine

Numele meu este Ruxandra Enache. Sunt trainer si consultant in dezvoltare manageriala personala si organizationala.

De formatie inginer constructor, am ales dupa 15 ani de activitate, lumea fascinanta a managementului in care am lucrat atat ca manager, cat si ca trainer sau consultant.

Am condus echipe si organizatii, am derulat proiecte nationale si internationale, am lucrat cu oameni din diferite domenii de activitate, cu pregatire diversa si provenind din multe medii sociale. Am simtit cat este de placut si captivant sa lucrezi in echipa, sa comunici deschis cu oamenii si sa conduci astfel proiecte si procese diverse, complexe si dificile, spre succes.

Dorind sa invat cat mai multe, am absolvit un Master in Business Adminsitration (MBA) la Open University Business School din Marea Britanie si am obtinut acreditarea ca Project Management Professional  (PMP®) de la Project Management Institute din USA. Continui sa invat permanent de la toti cei cu care ma intalnesc in proiectele mele de training si consultanta.

Pentru mine, training-ul si consultanta in management reprezinta oportunitatea sa va cunosc pe voi, cei cu care impreuna putem face ca visele noastre sa devina realitate.