Leadership si Echipa de Inalta Performanta

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Cursul acopera unul din principalele aspecte ale managmentului resurselor umane: cum sa iti conduci echipa spre cele mai inalte performante.

Se spune ca orice leader poate fi un bun manager, dar nu orice manager poate fi un bun leader. Unele aptitudini de leader sunt dobandite din nastere, altele sunt obtinute prin propria experienta de viata, altele sunt descoperite in urma unor schimburi de experienta cu alti oameni care au trecut sau trec prin situatii similare.

Formarea unei echipe care sa conduca la rezultate deosebite nu este una usoara. Pe langa elementele de motivare care nu tebuie sa lisepasca, modul in care sunt structurate activitatile echipei, modul de alocarea a sarcinilor, modul de organizare a activitatilor, impreuna cu modul de construire si formare a relatiilor dintre oameni sunt aspecte esentiale pentru a obtine performanta.

Cursul pe care ti-l ofer imbina exemple paractice, exercitii diverse si studi de caz prin care sa poti exeprimenta modele pe care ulterior in activitatea ta, ca manager si ca leader, sa poti sa obtii impreuna cu colegii tai de echipa cele mai bune rezultate profesionale.