Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Management de Proiect

Orice proiect aduce pentru organizatie ceva nou, iar cei care le conduc se lupta cu incertitudinile, cu restrictiile, cu schimbarile neasteptate. De aceea, aplicarea unor modele de buna practica unanim recunoscute pe plan international ca fiind de succes, poate usura foarte mult munca unui manager de proiect si ii pot oferi o mai mare siguranta ca lucurile pot fi tinute sub control.

Am structurat cursul in jurul acestor modele aplicate cu succes de manageri din toata lumea. Studiile de caz care insotesc cursul te ajuta sa gasesti modalitatea practica de a le aplica la situatiile cu care te confrunti in proiectele in care esti implicat.

Cursul este unul general aplicabil oricarui domeniu de activitate. Poate fi insa personalizat, la cererea ta, pe domenii specifice precum constructii, IT, social, educational, medical, etc.

De asemenea, iti pot oferi si module scurte care sa detalieze anumite aspecte particulare din managementul de proiect cum ar fi analiza de rentabilitate a investitiei, planificarea timpului cu ajutorul retelelor de activitati, planificarea si nivelarea resurselor, controlul prin metoda valorii dobandite (specifica managementului de proiect), precum si multe altele.