Management Financiar pentru Decizii Manageriale

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Fiecare manager, indiferent de departamentul sau pozita sa ierahica in companie, are printre obiectivele sale de performanta si pe cele legate de partea financiara (de exemplu: cheltuirea bugetului alcat, economii la cheltuirea banilor, un anumit nivel de venituri si multe altele). 

Chiar daca matematica nu a fost cea mai iubita materie in scoala sau in facultate, te asigur ca pentru a gestiona corect activitatile de management financiar care iti revin calitate de manager nu este de loc complicat.

Prin cursul meu iti ofer tot sprijinul pentru de a intelege, analiza si controla resursele financiare (fizice sau doar scriptice) aflate la dispozitia ta si de a lua deciziile necesare corespunzator obiectivelor de performanta financiara pe care le ai ca manager de departament sau de companie. Cu ajutorul informatiilor si datelor pe care le colectezi, prelucrezi si interpretezi, poti sa iti construiesti singur acele modele financiare cu care sa poti lua tu insati/insuti cele mai potrivite decizii pentru viitorul companiei in care activezi.

Iti propun un curs interactiv si aplicat care te va face sa indragesti si aceasta parte a activitatii tale manageriale.