Gestionarea eficienta a timpului

Fotografieoferita de site-ul https://pixabay.com

Fotografieoferita de site-ul https://pixabay.com

Pentru cei mai multi dintre noi, problema gestionarii timpului si a stresului asociat este o problema extrem de serioasa. Pare ca niciodata nu ne ajunge timpul sa facem tot ceea ce ne-am propus sa facem, nici la servici dar nici in timpul liber. Stim cu totii ca ziua are 24 de ore, saptamana 7 zile, anul 365 de zile. Daca facem o simpla socoteala, aveam o gramada de timp la dispozitie si totusi… nu ne ajung aproape niciodata cele 8.760 de ore, sau cele 525.600 de minute ale anului. De cele mai multe mergem la culcare obositi, stresati si frustrati ca nu mai avem in plus macar o parte din aceste multe ore sau minute.

Cursul de fata isi propune sa iti ofere cateva idei practice de a iti putea planifica timpul astfel incat sa detii controlul celor 8 ore de lucru la servici dar si a celorlalte 8 ore de timp liber pe care fiecare din noi le avem la dispozitie.

Pe parcursul cursului, vei putea sa lucrezi cu alti oameni care, indiferent de domeniul lor de activitate, de nivelul lor de pregatire profesionala, de educatia acestora sau de pozitia lor ierarhica intr-o organizatie, se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine.

Cursul pe care ti-l prezint iti prezinta o metoda structurata de gestionare a timpului cu ajutorul unor activitati interactive. Intr-un mod deschis, relaxant, amuzant si extrem de interactiv, vei intelege cum sa faci fata problemelor legate de lipsa de timp si de stresul asociat. Metoda nu este una infailibila, insa aplicata cu perseverenta, va deveni o obinsuinta sa tratezi problemele de la serviciu si de acasa intr-un mod care sa elimine mare parte din stresul lipsei de timp pe care o resimiti zilnic.