Metodologia 8D de Rezolvare a Problemelor

 
Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

In paractica curenta, fie ca esti manager sau doar simplu executant, sunt convinsa ca ti-ai facut deja un sistem prin care sa abordezi asemenea situatii. Totusi, nu intotdeauna este usor sa gasesti cea mai potrivita solutie si care sa fie si una abordabila si eficienta.

Exista multe modalitati de a rezolva astfel de situatii, dezvoltate din experienta practica a diferitilor manageri din intreaga lume si care s-au constituit in modele de buna practica. Printre acestea, una dintre cele mai eficiente este Metodologia 8D.

Metodologia 8D este o metoda structurata care prezinta 8(opt) pasi, plus o etapa preliminara procesului, prin care sunt rezolvate problemele manageriale. Metoda conduce la imbunatirea proceselor si are o aplicabilitate larga, fiind utilizata in toate domeniile de activitate.

Cursul pe care ti-l ofer iti va arata pas cu pas, prin exemple practice, cum se deruleaza un astfel de proces si iti va oferi acele cunostine si competente care te vor ajuta sa gasesti cele mai potrivite si eficiente solutii la problemele cu care te confrunti.