Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Fotografie  oferita de site-ul https://pixabay.com

Pregatire pentru obtinerea Certificarii PMP® (Project Management Professional)

Daca ai cunostinte si experienta in managmentul proiectelor si vrei sa fi recunoscut ca un profesionist in acest domeniu la nivel national si international, Certificarea PMP® de la Project Management Insitutie din USA este ceea ce ai nevoie.

Recunoscuta ca fiind cea mai importanta si prestigioasa certificare in management de proiect din intreaga lume, PMP® atesta cunostintele, experienta si competenta ta de a administra şi a conduce proiecte de orice nivel de complexitate si dificultate, din orice domeniu de activitate.

Am structurat cursul pe baza standardului de bune practici in management de proiect, ghidul intitulat Project Management Book of Knowledge (PMBOK®), editia a 5-a, aflat in vigoare la aceasta data si pe baza caruia se sustine examenul de certificare. 

Cursul te va sprijini sa intelegi si sa corelezi notiunile destul de abstracte ale ghidului pentru a te pregati astfel pentru examinare. Pe langa bagajul de cunostinte necesar, pachetul de curs contine un set considerabil de teste similare cu cele din examen, teste pe care le discutam si analizam impreuna pentru a intelege mecanismul specific al acestui tip de examen.