Contractul psihologic este un aspect esential al relatiilor dintre angajatii unei companii, dintre membrii unei familii sau dintre prieteni. Acest minitutorial evidentiaza importanta acestui tip de contract care se seteaza automat in orice tip de interactiune interumana. (© 2017 - T&C’n Business. All Rights Reserved)

Free Tutorial - Project Charter - T&C'n Business

Carta Proiectului (Project Charter) - FREE TUTORIAL realizat de T&C'n Business si care prezinta continutul unui document intern organizational, esential pentru orice companie care deruleaza proiecte. Carta proiectului este componenta esentiala si obligatorie din documentatia unui proiect, indiferent de domeniul de activitate, de marimea investitiei sau de complexitatea realizarii proiectului respectiv. (© 2017 - T&C’n Business. All Rights Reserved)

Managementul proiectelor-notiuni generale -T&C'n Business
 

Managementul Proiectelor - Cateva notiuni legate de procesele specifice managementului proiectelor pentru a intelege ce si cum trebuie facut astfel incat proiectele sa fie considerate de succes ! (© 2017 - T&C’n Business. All Rights Reserved)

Managementul relatiilor cu angajatii - T&C'n Business
 

Managementul Relatiilor cu Angajatii  - A sti cum sa atragi, sa motivezi si sa pastrezi in companie oameni profesionisti, implicati si talentati reprezinta una dintre cele mai importante abilitati manageriale. Vei regasi aici cateva idei pentru un management eficient al relatiilor cu si intre angajatii companiei. (© 2017 - T&C’n Business. All Rights Reserved)