Colaborari directe si parteneriate

 

“Prin implicarea sa, dna Enache a dovedit inalt profesionalism si angajament, o atitudine proactiva si a oferit solutii potrivite pentru nevoile companiei. O recomand pe Dna. Enache ca avand competentele necesare derularii si sustinerii unor astfel de programe de consultanta organizationala, pentru inalta calitate a modului de derulare a procesului, flexibilitate, implicare si orientare in gasirea celor mai bune solutii pentru client.” – Bogdan Banica, Director S.C. Studiomania S.R.L.

 

“Doamna Enache Ruxandra a sustinut un curs intensiv de Management de proiect”... la care “a prezentat notiuni de comunicare si management de proiect, cu accent pe managementul proiectelor europene. Cursul a fost realizat cu profesionalism, intr-o maniera moderna si interactiva.” – Dr. ing. Roxana Mioara Peticescu, director stiintific I.M.N.R. (Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Metale Neferoase si Rare) 


“Cursul sustinut de dna. Ruxandra Enache (Comunicare, respect si comportament responsabil) a fost relaxant, am invatat intr-un mod natural, practic si deschis, am asimilat informatii noi iar altele ni s-au clarificat. Activitatile din cadrul cursului au fost interesante, unele chiar distractive, si au exemplificat problemele reale ale comunicarii in cadrul organizatiei si in afara ei. A fost un curs interactiv, desfasurat intr-o atmosfera calda si primitoare.” – Florena Avram, Specialist resurse umane S.C. BRODRENE DAHL S.R.L. Curs organizat si realizat in parteneriat cu TSI CONSULTANTA & TRAINING SRL – brandul Proiect Conta-Plus.

 

“Dna. Ruxandra Enache a sustinut un training personalizat pe tema managementului timpului si al stressului in cadrul carora a prezentat concepte, metode si instrumente specifice, pornind de la o cercetare initiala de identificare a problemelor cu care angajatii se confurnta........ Sesiunile de formare s-au bazat pe exercitii si aplicatii practice pornind de la situatiile concrete ale angajatilor celor trei departamente ale companiei. Activitatile au fost desfasurate intr-o maniera interactiva si atractiva si practica.” – Dragos Gelatu, director general S.C. KLG Europe Logistics S.R.L.


“Dna. Ruxandra Enache a studiat nevoile insitutiei si relatiile organizatiei pentru livrarea unui curs particularizat care sa serveasca institutia si membrilor sai.  Cursul a beneficiat de un suport teoretic si logistic solid, completat cu exemplificari de situatii practice. Toate aspectele au fost validate prin studii de caz si ateliere de lucru care au condus la interactivitarea cursantilor si au stimulat implicarea acestora. Dna. Enache a  pus accentul pe calitatea actului de formare, a dat dovada de implicare, flexibilitate si orientare spre a oferi solutii potrivite clientului.” – Vasile Seclaman, Secretar General Consiliul Concurentei. Curs a fost organizat si realizat in parteneriat cu S.C. Euro Best Team S.R.L.


“In calitate de formator la doua sesiuni de formare profesionala MANAGER DE PROIECT........doamna Ruxandra Enache a dovedit un inalt profesionalism si angajament, a obtinut feedback pozitiv de la toti participantii si a respectat toate cerintele stabilite...... O recomand pe doamna Ruxandra Enache ca trainer excelent pentru activitati de formare similare.” – Maria Ursu, manager de proiect la Confederatia Nationala Sindicala Meridian