FAQ (Intrebari frecvente)

 

Cum pot solicita un anumit serviciu? 

 

 

Pentru obtinerea de informatii suplimentare despre serviciile oferite sau pentru a te inscrie sa participi la unul dintre acestea, te rog sa completezi formularul de contact on-line si sa soliciti informatiile de care esti interesat/a. Dupa primirea solicitarii, te voi contacta in aproximativ 1-3 zile lucratoare prin e-mail pentru a-ti oferi informatiile solicitate.

In functie de natura serviciului solicitat, vom discuta impreuna, in detaliu, forma si modalitatea concreta prin care vom derula activitatile. Demararea serviciului se face dupa semnarea unui contract intre parti si voi primi confirmarea platii efectuate de catre tine prin transfer bancar.


Care este locul de desfasurare a serviciilor si perioada in care acestea se vor derula ? 

Locul desfasurarii serviciilor va fi ales de comun acord, in spatii care sunt conforme derularii lor in conditii optime.

Perioadele de derulare a serviciilor, pe care ti le comunic in scris sau, dupa caz, pe care le vom stabili de comun acord, pot fi modificate de oricare dintre parti daca aceasta considera necesar. In cazul in care au loc astfel de modificari, informarea catre partea afectata trebuie trimisa acesteia cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data de incepere a activitatilor corespunzatoare serviciului respectiv. 


Cum pot contramanda un serviciu si cum se vor restitui eventualele plati pe care le-am efectuat ? 

Daca din diferite motive decizi sa renunti la serviciul solicitat, te rog sa imi comunici in scris la adresa de email oferita dupa solicitarea facuta prin completarea formularului de contact pe site. In cazul in care ai efectuat deja plata, iti voi restitui suma in integralitate. 

Daca derularea serviciului demareaza si te retragi dupa inceperea acestuia, te anunt cu regret ca nu iti mai pot restitui intreaga plata efectuata. Imi rezerv dreptul de a opri 20% din suma platita de tine, reprezentand cheltuiala deja angajata de mine pentru activitatile de pregatire tehnica si logistica a serviciului solicitat. 

In functie de natura serviciului oferit, daca doresti inlocuirea ta de catre o alta persoana, acest lucru este permis cu conditia sa ma anunti in scris pana in preziua inceperii derularii serviciului. Plata pe care ai efectuat-o ramane valabila, urmand ca tu sa reglezi personal cu cealalta persoana acest aspect dupa cum doresti.


Ce se intampla in situatia in care serviciului este revocat de catre administratorul site-ului?

Adminstatorul site-ului operat de ENACHE RUXANDRA-DANA-ALEXANDRA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, poate amana/anula serviciile solicitate fara obligatia de a oferi explicatii justificative. In acest caz, iti voi trimite in scris o instiintare cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data de incepere a serviciului respectiv si iti voi restitui plata in integralitate. 


Trebuie sa am cont pentru a putea solicita un anumit serviciu? 

Pentru a solicita un serviciu oferit pe acest site, nu esti obligat sa iti creezi vreun cont de utilizator.

Este sificient sa trimiti o solictare prin intermediul formularului de contact on-line. Te voi contacta in aprox. 1-3 zile de la primirea solictarii pentru detalierea pasilor urmatori, astfel incat sa beneficiezi in cel mai scurt timp de serviciul dorit.


Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez ? 

In acest caz, te rog sa soliciti informatiile dorite folosind formularul de contact on-line de pe site.


Trebuie sa platesc pentru utilizarea resurselor oferite de acest site ? 

Resursele oferite de acest site sunt gratuite si le poti accesa si utiliza dupa bunul tau plac. Singura conditie este sa mentionezi autorul si sursa folosita.