TERMENI SI CONDITII & POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Conditii de utilizare a site-ului www.tcinbusiness.com 

Site-ul www.tcinbusiness.com este proprietatea T&C'n Business si este administrat de ENACHE RUXANDRA-DANA-ALEXANDRA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA (denumita in continuare ERDA-PFA), inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F40/166/29.01.2016 si cod unic de inregistrare C.U.I. 35545329.

Utilizarea site-ului (respectiv accesul, navigarea si solicitarea serviciilor prezentate pe acest site), constituie acordul tau implicit privind respectarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. In calitate de administrator al site-ului www.tcinbusiness.com, imi rezerv dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui regulament, structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a acestuia,  in orice moment ales de mine, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Ca utilizator/vizitator al site-ului, vei avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a acestuia, pentru a le putea consulta in orice moment. De aceea te invit sa vizitezi din cand in cand site-ul si sa le re-examinezi periodic pentru a te asigura ca esti la curent cu orice posibila modificare a termenilor si conditiilor de utilizare/vizitare a acestuia.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis si expus in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de utilizarea in orice mod a acestora fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularului drepturilor de proprietate, respectiv a ERDA-PFA, constituie o incalcare a acestor termeni si conditii. Prin continuarea navigarii pe site-ul www.tcinbusiness.com si solicitarea serviciilor oferite de acesta, esti de acord sa nu afectezi in niciun fel elementele sale de securitate, elementele care restrictioneaza utilizarea sa sau alte elemente care reprezinta limite de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. 

Resursele puse la dispozitie sunt singurele elemente care pot fi descarcate si folosite pentru uzul personal de catre utilizatorii site-ului www.tcinbusiness.com.  Resursele sunt realizate de catre ERDA-PFA si apartin in exclusivitate autorului. Toate drepturile ii revin acestuia conform legislatiei romanesti si internationale aflate in vigoare. De aceea, orice reproducere, distribuire sau utilizare partiala sau totala a continutului in afara uzului personal al utilizatorului acestui site, sub orice forma, este permisa doar cu acordul prealabil in scris al autorului, acord pe care il poti solicita oricand prin intermediul formularului on-line de contact

Prin folosirea site-ului www.tcinbusiness.com, in calitate de utilizator/vizitator, declari faptul ca esti de acord ca legile romane sunt cele care guverneaza termenii si conditiile de utilizare prezentate in acest document.  Eventuale dispute sau conflicte dintre noi, se vor rezolvarea exclusiv pe cale amiabila.

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezita sa ma contactezi prin intermediul formularului on-line de contact sau ala adresa de email: tcinbusiness@gmail.com.

2. Protectia datelor cu carcater personal

Site-ul www.tcinbusiness.com este proprietatea T&C'n Business si este administrat de ENACHE RUXANDRA-DANA-ALEXANDRA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA (denumita in continuare ERDA-PFA), inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F40/166/29.01.2016 si cod unic de inregistrare C.U.I. 35545329.

Conform cerintelor Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si protectia vietii private, modificata si completata cu prevederile Legii nr. 506/2004, precum si a Regulamentui (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27.04.2016, administratorul site-ului www.tcinbusiness.com, (ERDA-PFA), isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele cu caracter personal pe care mi le oferi in calitate de utilizator/vizitator al site-ului. 

Aceasta Politica de Confidentialitate se aplica atat site-ului www.tcinbusiness.com, cat si tuturor serviciilor si altor evenimente oferite si operate de ERDA-PFA prin intermendiul acestuia.

Completarea formularelor de pe acest site  - formular de contact, inscrierea la newsletter si altele similare pentru care poti opta - echivaleaza cu acceptarea ta expresa si neechivoca pentru includerea datelor furnizate in baza de date a administratorului acestui site, (ERDA-PFA),  si pentru utilizarea si prelucrarea acestora. Prelucrarea datelor furnizate de tine poate fi realizata si de terte parti numai atunci cand serviciile solictate de tine necesita o colaborare a acestora cu ERDA-PFA. In aceasta situatie, vei fi notificat in scris de incheierea respectivei colaborari si  ti se va solicita in mod expres acordul scris.

Legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal iti ofera:

  • dreptul la informare, conform legii, privind modul în care datele tale cu caracter personal vor fi prelucrate dupa colectare;
  • dreptul de acces la datele frunizate, in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, scanata si transmisa in format electronic la adresa de email furnizata in formularul de contact. In aceasta solicitare te rog sa precizezi informatiile pe care doresti sa le afli si modalitatea in care acestea sa iti fie comunicate (fie la o adresa de email, fie la o anumita adresa fizica la care sa te asiguri ca raspunsul iti este inmanat personal); 
  • dreptul de actualizare a datelor furnizate (rectificare sau completare, dupa caz)  astfel incat acestea sa reflecte realitatea si sa nu iti cauzeze nici un prejudiciu;
  • dreptul de “a fi uitat/a”, respectiv ca datele tale sa fie sterse din baza de date a T&C’n Business, la solicitarea ta, ori de cate ori consideri ca acestea sunt folosite în scopuri nelegitime, daca si-au atins scopul pentru care au fost colectate sau daca nu mai esti interesat de a primi informatii de la mine;
  • dreptul de a te opune ca datele tale pesonale sa fie stocate, prelucrate si folosite in alte scopuri decat cele mentionate in acest document;
  • dreptul de restrictionare, respectiv ai dreptul de a fi informat daca ca  datele tale pesonale urmeaza sa fie transmise unei terte parti si sa te opi daca nu esti de acord cu acest lucru; 
  • dreptul de blocare a accesului si utilizarii datelor tale pentru o anumita perioada de timp;
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv transmiterea, daca este cazul, a acestora catre un alt operator de date, fara obligatii financiare din partea ta, intr-un format corect si universal compatibil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii unilaterale privind utilizarea acestor date, altele decat cele mentionate in prezentul document, fara a fi informat in prealabil si fara a ti se solicita acordul explicit;
  • dreptul de a face plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau de a te adresa altor organe abilitate in domeniu.

Pentru protectia ta si a tuturor clientilor/partenerilor ERDA-PFA, iti pot solicita la nevoie, sa furnizezi o dovada de identitate inainte de a raspunde solicitarilor de mai sus.

Pentru respectarea acestor prevederi legale, administratorul acestui site, (ERDA-PFA), este persoana desemnata sa gestioneze toate datele si informatiile primite de la vizitatorii acestuia. In cazul in care doresti detalii despre informatiile pe care mi le-ai furnizat si pe care, astfel, le detin despre tine, te rog sa ma contactezi completand formularul on-line de pe site sau direct la adresa de email tcinbusiness@gmail.com.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.tcinbusiness.com, in calitate de utilizator/vizitator declari ca iti dai consimtamantul, in mod expres si neechivoc, ca datele tale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite pentru urmatoarele activitati derulate de catre ERDA-PFA:

  • stabilirea contactului cu utilizatorii/vizitatorii site-ului pentru furnizarea informatiilor sau a serviciilor solictate de acestia;
  • oferirea de asistenta si raspunsuri la solicitarile primite de la utilizatorii/vizitatorii site-ului;
  • prelucrarea solicitarilor venite de la utilizatorii/vizitatorii site-ului;
  • transmiterea de informarii catre utilizatorii/vizitatorii site-ului privind situatia solicitarilor lor;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ privind schimbari in site, contul de utilizator si altele de acest tip;
  • transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind strict activitatea www.tcinbusiness.com (fara a face abuz de acestea);
  • solicitarea de informatii de la utilizatorii/vizitarorii site-ului privind evaluarea produselor si serviciilor oferite;
  • informarea privind evolutia solicitarilor primite din partea ta;
  • abonarea la newsletter-ul T&C’n Business;
  • efectuarea de cercetari, sondaje si analize pentru a imbunatati serviciile oferite si continutul livrat în cadrul serviciilor ERDA-PFA
  • dezvoltarea si promovarea de noi servicii ERAD-PFA .

Datele cu caracter pesonal care iti pot fi solicitate sunt, de regula, numele si prenumele si o adresa de posta electronica (email). La solicitarea unui anumit serviciu, este posibil sa fie necesar sa furnizezi si alte tipuri de date personale (dupa caz, de exemplu: codul numeric personal - CNP,  data si locul nasterii, adresa de domiciliu/rezidenta, adresa sediului firmei pe care o reprezinti, datele legate de identificare si contact ale acestei firme, date legate de contul bancar personal sau al firmei pentru completarea facturilor necesare achitarii unui serviciu, etc.). In aceste situatii, daca intervin pe parcursul colaborarii modificari ale datelor furnizate, te rog sa ma informazi cat mai curand posibil, aceste modificari putand fi de natura sa afecteze documentele legale de realizare a colaborarii respective.

In oricare dintre situatiile sus-mentionate, prin furnizarea datelor solictate iti dai acordul neconditionat pentru utilizarea acestora in scopul pentru care sunt solictate.

In functie de tipul de date cu caracter personal colectate, acestea sunt stocate in baza de date a T&C'n Business de catre administratorul site-ului www.tcinbusiness.com, (ERDA-PFA), pe intreaga perioada necesara scopurilor mentionate in prezentul document sau, specific, pe durata furnizarii unui serviciu solicitat. 

Accesul pe  site-ul www.tcinbusiness.com permite interactiunea directa cu o serie de retele sociale sau platforme externe. Modul de interactiune si informatiile oferite acestora prin intermediul acestui website sunt intotdeauna supuse politicilor de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal ale fiecarei retele de socializare si platforme externe in parte. Astfel:

  • Reteaua sociala LinkedIn este oferita de LinkedIn Corporation si foloseste cookies, date de contact si informatii specifice acesteia - vezi detalii la https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.
  • Reteaua sociala Facebook este oferita de Facebook.Inc. si foloseste cookies, date de contact si informatii specifice acesteia  - vezi detalii la https://www.facebook.com/privacy/explanation.
  • Accesarea butonului de Pinterest conduce la conexiunea ta pe platforma oferita de Pinterest Inc. si foloseste cookies, date de contact si informatii specifice acesteia  - vezi detalii la https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy.
  • Squarespace este platforma care gazduieste site-ul www.tcinbusiness.com. Platforma ofera o serie intreaga de facilitati administratorului unui website, si foloseste cookies, date de contact si informatii specifice acesteia -  vezi detalii la https://www.squarespace.com/privacy.
  • Baza de date pentru newsletter-ul T&C'n Business este gestionata de platforma MailChimp gazduita de The Rocket Science Group, LLC. si colecteaza date prvind numele abonatilor si adresele acestora de email - vezi detalii la https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Acest tip de serviciu ar putea sa colecteze în continuare date de trafic pentru paginile în care este instalat serviciul, chiar si atunci când Utilizatorii nu îl folosesc.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea mea (ERDA-PFA) de a onora solicitarile sau de a-ti transmite informatiile de care ai nevoie, deoarece va lipsi una din conditiile esentiale, anume identitatea partilor.

In calitate de administrator al site-ului www.tcinbusiness.com, nu iti voi solicita prin niciun mijloc de comunicare (telefon, e-mail, etc.) informatii confidentiale precum date despre situatia conturilor bancare, parole personale, sau altele de acest tip. In cazul in care, in calitate de utilizator/vizitator al site-ului, tu personal le divulgi unor terte persoane, iti asumi intreaga responsabilitate pentru actiunile tale. In asemenea cazuri, de divulgare a unor astfel de date de catre tine, nu sunt raspunzatoare, ca administrator al www.tcinbusiness.com,  pentru niciun fel de prejudiciu. 

De asemenea, te informez ca unele dintre paginile site-ului www.tcinbusiness.com ar putea contine fisiere temporare ("cookies"). Cookies-urile reprezinta date ce pot fi trimise catre browser-ul tau de website si memorate in computerul pe care il utilizezi. Acest lucru permite serverului care gazduieste site-ul www.tcinbusiness.com sa te "recunoasca" atunci cand re-vizitezi site-ul in viitor. Toate computerele au capacitatea de a refuza cookie-urile. Acest lucru se poate realiza prin activarea setarii respective pe browser-ul tau, care iti permite sa refuzi cookie-urile. Te rog insa sa retii ca daca alegi sa refuzi cooki-urile, este posibil sa nu poti accesa anumite zone ale site-ului. Orice forma de publicitate prezenta pe acest site poate incorpora, de asemenea, cookie-uri, asupra carora nu am, ca adminstrator al www.tcinbusiness.com, niciun control. Astfel de cookie-uri (daca este cazul) se descarca automat cand dai clic de pe site-ul de fata. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, te poti informa la  All About Cookies.

Aceasta Politica de Confidentialitate intra in vigoare incepand cu 25 Mai 2018.

Pentru detalii sau/şi daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu Politica de confidentialitate a acestui website, nu ezita sa ma contactezi prin intermediul formularului on-line de contact, sau la adresa de email: tcinbusiness@gmail.com.

Ultima actualizare: 10 mai 2018